Mijn naam is Sue-Jean maar mijn vrienden noemen mij Soette, vandaar de naam SOET Events.

Ik organiseer al 20 jaar feesten voor mijn close vrienden en familie. Mei 2019 heb ik besloten naast mijn webwinkel Fashinn.nl ook voor mijn passie in organiseren te gaan. Ik heb altijd zoveel leuke reacties gehad van vrienden en familie op mijn feesten, en als Soette een feest geeft…is iedereen altijd van de partij.

In 2018 ben ik mijn zeer talentvolle en beste vriend DJ Charro gaan helpen een plek te veroveren in de wereld van Housemuziek. Concurrentie in de muziekwereld is heel groot en wij verloren in het proces van zorgen dat we gezien worden als Dj soms bijna ons eigen ik en motivatie. Dit was geen fijn gevoel. Wij handelen vanuit passie en willen kunnen genieten van wat wij aan het doen zijn. Deze energie willen wij delen met onze bezoekers en fans.

Daarom heb ik besloten SOET Events op te zetten en ben mijn eigen ding gaan doen. Ik heb een private party georganiseerd onder familie, vrienden, collega’s, en heb mijn Charro in de SPOTLIGHT gezet! Daarna bleef de vraag komen, wanneer organiseer je weer een feestje. Dit heeft mij de stoute schoenen doen aantrekken en heb SPOTLIGHT georganiseerd voor iedereen!

SOET Events organiseert (house)feesten voor 25+ publiek. Mijn eerste feest SPOTLIGHT was op zaterdag 28 december 2019.

We hebben vaste Dj’s waarmee wij samenwerken die gezellige Tech House, Techno, Latin House, Afro House, Deep House, Club House, Soulful draaien en brengen daarbij een lading positieve energie & good vibes met zich mee.

SOET Events party’s zijn altijd Classy en wij hebben een No Nonsense Policy! Wij willen dat een ieder zich thuis voelt bij SOET Events en behandelen elkaar met respect en laten iedereen in hun waarde. Positive Vibes Only!

Deel jouw SOET Events Selfie op social met #soetjes en wij plaatsen jouw foto op onze kanaal en website.

Enjoy Life Together bij SOET Events!